Kabels, LED, regeneratieve energiesystemen voor in woningen en gebouwen

 
 

Kabels, ventilatoren of sfeerlichtjes?
U vraagt ze, wij leveren ze.
Met onze magazijnoppervlakte van 33.000 m2 zijn wij er gerust in dat u vindt wat u zoekt.

 

Alles waar u als elektroprofessional aan denkt.

Cebeo heeft als elektrotechnische groothandel de opdracht om u alles te leveren waar u als professioneel uit de sector aan denkt: producten, oplossingen en een sterke technische en logistieke service. Als marktleider en bedrijf met een nationale spreiding, wil Cebeo niet zozeer de grootste distributeur op de markt zijn maar wel degene die het beste uw noden invult.

 

Kennis

Onze sector evolueert voortdurend: nieuwe technieken en technologieën zoals LED, sturing van diverse technieken, regeneratieve energiesystemen… domineren steeds meer de installaties in woningen en gebouwen. Het vormt een hele uitdaging om bij te blijven. U kan gelukkig rekenen op Cebeo: onze specialisten ondersteunen u bij uw concrete projecten met professioneel technisch advies en projectbegeleiding. Daarnaast kan u uw kennis bijspijkeren tijdens opleidingen, infoavonden en onze magazines.

 

U bestelt, Cebeo levert binnen 24u

Onze ijzersterke logistieke service vormt het fundament van onze activiteit als groothandel: de 35.000 productreferenties die we permanent op stock hebben, worden binnen de 24u geleverd waar het u wenst. Het kan in een van onze filialen in uw buurt, op uw bedrijf of op de werf.

 

U kan tot 15u in een van onze filialen stellen voor levering ’s anderendaags, via de Cebeo e-shop kan het tot 19u!

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review